Oversikten er under etablering og oppdateres fortløpende.
Har du innspill ber vi det ta kontakt

Turoversikt

Søndeled og Risør Historielag har fra 1980 arrangert årlige lokalhistoriske pinsevandringer som hvert år trekker flere hundre deltakere.

Pinsevandringer er gratis og åpne for alle.

Våre årlige medlemsturer er derimot forbeholdt våre trofaste medlemmer og her får deltakerne dekket både reise, guid og omvisning, men å betale maten selv!

Våre utenlandsturer er også forbeholdt medlemmer, men medlemskapet er bevisst hldt lavt slik at alle an bli med.

Bli medlem og ta del i våre medlemsturer du også!

Benytt vårt innmeldingsskjema det koster kun 100 kroner pr år og gir mye igjen.

 

Turoversikt

Her presenterer vi våre mange turer, både medlemsturer og pinsevandringer samt våre utenlandsturer mm.

40 år med lokalhistoriske pinsevandringer

I 2019 fyller Søndeled og Risør Historielag 70 år, og samtidig feirer vi 40. års jubileum for våre lokalhistoriske pinsevandringe. Vi håper alle blir med på jubileumsturen, som i år også markerer åpning av Sandneshalvøya kulturløype.

Alltid mandag andre pinsedag k 11:00 og går uansett vær!

Pinsevandringen legges til ulike områder i kommunen hvert år og vi forsøker å holde en løypetrace alle kan følge, både svaksynte, unge og gamle.

Under Pinsevandringer i menyen til venstre finner du en oversikt over alle våre pinsevandringer - og med tiden håper vi å kunne legge ut referat fra alle turene.

Medlemsturer - alltid siste søndag i august

Sosm et tulbud til våre betalende medlemmer inviterer vi hvert år - siste søndagen i august - til en gratis medlemstur til en av våre nabokommuner og etterhvert også deres nabokommuner. Vi leier inn en buss og prinsippet først til mølla gjelder. Reise, hguid og inngangspenger er gratis og deltakerne betaler kun det de selv spiser og drikker til middagen underveis.

Utenlandsturer

Styret har ved anledning invitert medlemmer til utenlandstur, og vi vil forsøke å få til et fast opplegg fremover hvor vi ber en reiseguid/arranagør om å ta på seg det paktiske opplegg slik at vi kan få til forholdsvis rimelige turer i inn og utland. Tuene vil normalt strekke seg over 3-6 døgn.