Redaktør Kirsten Hellerdal

RedaktørKirsten Hellerdal
Vormli
4900 Søndeled
Telefon 37156030

RedaktørLars lauvhjell
SSS-veien 12
4990 Søndeled
telefon 91392688

 

Historielagets siste Årbok kan du kjøpe her:

Lindstøl;Libris, Risør

Hopestrand landhandel, Hope

Lunds matsenter (Kiwi), Søndeled

Eurospar, Brokelandsheia

Nordli bokhandel, Arendal

Tvedestrand bokhandel

 

Ønsker du å skaffe deg tidligere bokutgivelser kan du enkelt ordne det ved å benytte linken:

Du kan også kjøpe bøkene hos vår hovedkommisjonær Lindstøl Libris i Kragsgata, Risør.

 

 

Bestilling av lokalhistoriske bøker utgitt av historielaget

Søndeled og Risør Historielag har gitt ut nær 60 ulike bøker med lokalhistorie i form av årsskrifter, årbøker, slektsbøker, gårdshistorie, Risør bymål og andre bøker. Full oversikt over våre bokutgivelser finner dere under arkfanen "Bokutgivelser" i menyen til venstre.

Våre bøker kan dere kjøpe ved å benytte skjema "Bestill dine bøker her" som dere også finner i menybildet til venstre. Kryss av for de bøker dere ønsker å kjøpe, fyll ut navn, adresse osv (OBS. husk også å fylle inn teksten dere ser på bildet helt nederst - det hjelper oss med å unngå masse søppelmail) klikk på send så kommer bøkene i postoppkrav.

Bøkene kan også kjøpes direkte fra vår hovedkommisjonær Lindstøl;libris ASKragsgata 10, 4950 Risør, telefon 37150755. I tillegg kan selvsagt bøkene også bestilles via e-post ved å klikke linken (fraktomkostning kommer da i tillegg):

Lokalhistoriske bøker under arbeid:

 

Årbok 2017

Arbeidet med Årboka 2017 er allerede godt igang og har du innspill, artikler, bilder eller tips ber vi deg ta kontakt med våre redaktører snarest mulig.

Siste utgivelse

 

Stedsnavn i Risør kommune i salg fra 24.2.2017!

Boka vi har ventet på i mange år er nå i handel - Prakteksemplaret med 476 sider, 47 kartblad, 10.000 stedsnavn og en rekke bilder er nå i handel.

Prisen er satt så lavt som overhode mulig og koster 480,-

Totalkostnad for boka er kr. 600.000,- og vi håper publikum vil støtte opp og kjøpe boka slik at den blir tilgjengelig i alle Risørhjem, hytter og fritidshus.

Boka kan bestilles her på nett og sendes da tillegg for porto og oppkrav eller kjøpes direkte hos en av våre kommisjonærer