Medlemstur_2011

Husk bindende påmelding til Amborg Henriksen inen 14. august

 

Medlemstur til Askerøya søndag 28. august

Årets medlemstur er lagt til Askerøya søndag 28.08.2011 kl 0930. Arne Kristian Solstad kjører oss med buss fra Statoilstasjonen kl 0930. Fra Lyngørporten har vi bestilt båter som tar oss over fjorden til Askerøya.

Boel Marcussen Gramstad guider oss rundt på Askerøya og forteller om likt og ulikt av histrisk interesse. Boel har mye å fortelle og hun har også nylig utgitt boken "kvinnene på Askerøya". Det er gode stier å gå på, bl.a. gamle sjøenkers stier, og vi tar en lunsjrast ved den gamle skolen, husk å ta med egen niste og drikke. Rundturen tar rundt 3 timer.

Etter omvisningen på Askerøya tar vi båt tilbake til fastlandet hvor vi har bestilt middag på Lyngørporten hotell (kl 1600) før bussen tar oss tilbake til Risør.

Historielaget spanderer busturen frem og tilbake pluss guiding, mens den enkelte selv betaler for båttransporten og middagen, som gjøres opp på stedet av den enkelte.

Bindende påmelding til Amborg Henriksen innen 14. august. Pga båttransport er det plass til maks 60 personer og prinsippet først til mølla gjelder, så vær snar med påmelding.